Solcellsmontörerna monterar och installerar dina solceller i Stockholm!

Solceller Stockholm

 

Idag blir det allt vanligare och vanligare att folk försörjer sig själva med egen el! Fastighetsägare införskaffar solceller runt om i hela landet och även solceller bidrar med en ganska låg siffra till Sveriges elförsörjning procentuellt så förväntas siffran växa något enormt bara de kommande åren!

 

Solceller är ett extremt effektivt och miljövänligt sätt att förse sitt egen boende med elektricitet! Det finns olika typer av solcellsinstallationer att välja bland i Stockholm och de är inte svårare än ett samtal för att få allting installerat på din tomt eller ditt tak. Du behöver alltså inte lägga mer än en tanke på solcellsmontering eller solcellsinstallationen! Solcellsmontörerna tar han om jobbet på ett kick och ser till att ni sparar pengar och hjälper till att förbättra miljön redan sekunden efter att solcellsinstallationen är på plats och genomförd.

 

Skulle du ges valet att kunna spara in en hel del pengar varje månad på din elräkning samtidigt som att du skulle bidra till klimatfrågan, bidra till en grönare vardag och en friskare planet, så tror jag att alla skulle tacka ja och ta den chansen!

 

Solcellsinstallationer använder sig utav solenergi som är omvandlingen av solljus till elektricitet, antingen direkt med solceller (PV), eller indirekt genom att använda koncentrerad solenergi. Koncentrerade solenergisystem (Unified Solar) använder linser eller speglar och spårningssystem för att fokusera en stor del av solljus i en liten stråle. Solceller omvandlar ljus till en elektrisk ström med användning av den fotogalvaniska effekt.

 

Solceller nyttjades ursprungligen endast till små och medelstora applikationer, från en miniräknaren som drivs av en enda solcell till avlägsna hem som drivs av en off-grid solcellsinstallation som sitter belägen på taget. Eftersom kostnaderna för solenergi har minskat ganska rejält så har antalet nätanslutna solcellsinstallationer vuxit något otroligt och solcellsinstallationer med hundratals megawatt byggs. Solceller har snabbt blivit en billig teknik med låga koldioxidutsläpp för att utnyttja förnybar energi från solen.

 

Kommersiella koncentrerade solkraftverk utvecklades först på 1980-talet. Den 392 MW Ivanpah installationen är den största koncentrera solkraftverk i världen och den hittar ni i Mojaveöknen i Kalifornien.

 

Allmän information om Solceller!

Den tidiga utvecklingen av solenergi börjar på 1860-talet men utvecklingen av solenergi stagnerade i början av 20-talet med tanke på den ökande tillgängligheten, ekonomin och nyttan av kol och olja. År 1974 uppskattades att endast sex privatbostäder i hela Nordamerika var helt uppvärmd eller kyls av funktionella solcellsinstallationer. Oljeembargo 1973 och oljekrisen 1979 orsakade en omorganisation av energipolitiken runt om i världen och förde förnyad uppmärksamhet åt att utveckla solenergi. Distributionsstrategier fokuserat på incitamentsprogram som Federal Photovoltaic Utilization Program i USA och Sunshine Program i Japan. Andra insatser ingår bildandet av forskningsanläggningar i USA (SERI, nu NREL), Japan (NEDO) och Tyskland (Fraunhofer-ISE). Mellan 1970 och 1983 växte solcellsinstallationerna snabbt, men sjunkande oljepriser i början av 1980-talet äventyrade tillväxten av solceller 1984-1996.

 

1990-talet till början av 2010-talet

I mitten av 1990-talet, utveckling av både bostäder och kommersiella solcellsinstallationer samt solenergi i större omfattning började öka igen på grund av problem med olja och naturgas, oron kring den globala uppvärmningen, och den förbättrade ekonomiska ställning PV i förhållande till andra energitekniker. I början av 2000-talet, införandet av inmatningstariffer-en politisk mekanism, som ger förnybara prioritet på nätet och definierar ett fast pris för den producerade elen till en hög grad av investeringssäkerhet och ett stigande antal PV distributioner i Europa.

 

Aktuell status

Ytterligare information: Tillväxt av solceller

Under flera år var den globala tillväxten av solceller som drivs av europeiska utbyggnad, men har sedan flyttats till Asien, särskilt Kina och Japan, och ett växande antal länder och regioner över hela världen, bland annat, men inte begränsat till, Australien, Kanada, Chile, Indien, Israel, Mexiko, Sydafrika, Sydkorea, Thailand och USA.

 

Globala tillväxten av solcellsinstallationer har i genomsnitt 40% per år sedan 2000 och den totala installerade kapaciteten nått 139 GW i slutet av 2013 med Tyskland har de kumulativa anläggningarna (35,7 GW) och Italien har den högsta andelen el från solceller (7,0% ).

 

Koncentrerad solenergi (CSP) började också att växa snabbt, vilket ökade kapaciteten nästan tiofaldigt år 2004-2013, om än från en lägre nivå och omfattar färre länder än solceller. 51 I slutet av 2013, nådde världsomspännande kumulativa CSP -Kapacitet  3.425 MW.

 

Så när du som bor i Stockholm funderar på att slå ett slag både för miljön och för din plånbok så vet du vart du ska vända dig! Solcellsmontörerna AB arbetar i Stockholm med omnejd och ser till att du är på väg mot en grönare vardag redan idag!

 

Läs mer på Solceller Stockholm

Eller kontakta Solcellsmontörerna 

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

©2017 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account